30.01.2023 – Mandag

Mandag, kom ikke på en bedre overskrift i dag…

Dagen i dag begynte med 7,5 time med hjemmekontor før jeg gikk en skikkelig god tur med Kenny.

Vi møtte Yuki nesten med samme så da fikk de løpe fritt og slite seg litt ut et kvarters tid før jeg og Kenny gikk en god runde på fem og en halv km.


Bilde er av DNT sin Dagsturhytte oppe ved Kniben baki her jeg bor.

Grunnen til at jeg endelig skriver i dagboken igjen er egentlig at jeg satt lagelig til med Mace`n når det kom en melding fra DayOne appen om denne dagen for et år siden. Det er moro å lese slike ting i etterkant så en skjerpings er på sin plass igjen.

Byttet fra Spotify til Tidal, igjen. Jeg digger Tidal, så bra oppsett, så bra lyd og generelt veldig bra. Grunnen til at jeg flyttet ut fra Tidal og inn til Apple Music i første omgang var at de satte opp prisen. Men etter at jeg byttet fra Apple Music til Spotify så fikk jeg tilbud til 99 kr mer mnd med HiFi kvalitet, No Brainer – I`m back 🙂 


Digger Magnus Grønneberg, en av de få artister jeg kunne tenke meg å sett live. Helt rå tekster, vokal og melodi. GÅSEHUD musikk 🙂 

“Dream On” er jo også konge, i mange versjoner 🙂


For en nydelig dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s