Se det ;-)


Det har dessverre vært veldig stille her inne den siste tiden, jeg beklager det.


Og til dere som er med over fra Ghost bloggen, så beklager jeg på forhånd at dere snart vil få varsel om 10-15 poster dere har sett før… 👀

Det er ikke akkurat så mye som skjer på turfronten mellom oktober og Påsken for min del, unntatt motorsport og starten av Formel 1 sesongen. Og for en start det var!

«Mighty Alonso» er virkelig i form, har han endelig valgt det rette teamet til det rette tidspunktet? Sånn ser det faktisk ut, selv om det er alt for tidlig til å konkludere etter et løp i Bahrain 🙂

Men poenget med denne posten var å sende dere en liten beklagelse for stillheten som har rådet her inne den siste tiden. Dette skyldes delvis mye jobb i desember og januar, og at min kjære Mac Mini ikke var helt på laget en periode, men nå er alt på stell igjen.

Og siden Formel 1 sesongen er startet så vil det nok komme en del poster i min nye Motorsport seksjon fremover, det samme gjelde nok for min også nye Litt Mer Privat seksjon, men for den så vil det komme i rykk å napp hele året tenker jeg 🙂

Denne uken så kom vinteren innom en tur igjen, og jeg må innrømme at det er flott når det blir litt hvitt ute. King Kenny elsker det og er sitt ess om dagen 🙂

Litt bilder fra i denne uken:


Og så fant jeg denne utrolig kule posteren av Dennis Hauger av @ShortyVisuals på Twitter 🙂

Dennis Hauger gjorde et fantastisk Formel 2 løp i Bahrain på lørdagen, P2 er VELDIG imponerende! Søndagen ble det brutt løp på grunn av bilen, men Dennis imponerte meg stort denne helgen!


Fremover vil det nok komme litt mer, litt oftere. Ikke minst fordi tur sesongen ikke er så langt unna.

Og hvis du er litt nyskjerrig på å bli litt bedre kjent med meg og King Kenny, hvorfor ikke ta en tur innom min Litt Mer Privat seksjon? Den er faktisk litt vanskelig å skrive i, jeg er redd for å bli for privat, litt redd for å nevne andre som jeg ikke burde nevnt osv. Det er rett og slett en ny erfaring for min del. I utgangspunktet så er det kun mine dagboknotater som blir publisert, om enn noe «vasket».

Takk for at dere fremdeles er med, jeg setter stor pris på dere alle sammen.

Tusen takk.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s