I dag er det Saint Patrick’s Day


Lá Fhéile Pádraig, lit. «The Day of the Festival of Patrick», er en religiøs og kulturell høytid som holdes 17. mars, den tradisjonelle dødsdatoen til Saint Patrick (ca. 385 – c. 461), Irlands fremste skytshelgen.

Mer om Saint Patrick’s på Wikipedia


I innledning denne Irske festdagen så har jeg bestilt meg et Whiskey glass som jeg ser at Whiskey Tribe bruker ofte i sine YouTube videoen. Dette fremhever aroma og smak. Jeg la også et par Irish Coffee glass oppi handlekurven når jeg først var inne hos Barshoppen.no

Begge bilder er fra Barshoppen.no
Begge bilder er fra Barshoppen.no

Nå skal jeg så om jeg kan finne noe grønt å ha på meg mens jeg finner meg en pint og setter meg ned for å se helgens første Formel 1 trening for Saudi Arabian GP 2023

Jeg ønsker dere alle en flott helg, Slainte 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s