Naviger med Garmin Foretrex 801 og 901


Foretrex® 801 & 901 Ballistic Edition er en

GPS-navigasjonsenhet som festes på håndleddet med rem.

Denne GPS-navigasjonsenheten har en ensfarget skjerm som er lett å lese av, multibånds-GNSS og avanserte navigasjonssensorer som kan hjelpe deg med å utforske trygt.

Hvis du må beregne et langdistanseskudd, kan du bruke Applied Ballistics®-programvaren på enheten.

Garmin Foretrex


Foretrex 801 og 901 har forbedret posisjonsnøyaktighet med støtte for multibåndssignaler, dedikerte taktiske og ballistiske egenskaper og batterilevetid på opptil 100 timer i standardmodus eller opptil 1000 timer i ekspedisjonsmodus. Foretrex 901 har også en innebygd AB-kalkulator (Applied Ballistics) og integrering med AB Synapse Garmin-appen for å forenkle siktejustering i presisjonsskytekonkurranser.

Du er klar for det meste med nye Foretrex Spesialfunksjoner

Foretrex 801 og 901 har funksjoner som Stealth Mode og Kill Switch, for å gjøre det enklere for brukere som er på sensitive områder. Stealth Mode lar deg registrere avstander uten å lagre posisjonsdata under trening eller operasjoner, noe som gjør det mulig å bruke enhetene og overføre data uten å avsløre posisjonsinformasjon. Ved å ikke lagre posisjonsdata, er driftssikkerheten beskyttet i tilfelle enheten går tapt. Aktivering av Kill Switch-hurtigknappen, vil tilbakestille enheten til fabrikkinnstillingene, og alle lagrede data blir slettet. Dette alternativet kan være nyttig i sårbare situasjoner der lagrede data på enheten kan være sensitive.

Med integreringen av Applied Ballistics Elite® har Foretrex-serien blitt et pålitelig verktøy innen presisjonsskyting (PRS) og langdistanseskyting (ELR). Foretrex 901 er nå også kompatibel med AB Synapse – Garmin-appen, for å gi jevnere presisjon ved skuddserier. Ved å laste ned appen på en kompatibel smarttelefon kan du administrere ballistiske profiler på Foretrex 901, og den integrerte Applied Ballistics-kalkulatoren gir avanserte teknologiløsninger for beregning av baner ved langdistanseskyting.

Foretrex 801- og 901 er kompatible med eksterne ANT+-sensorer og -enheter som Garmin inReach®. Når den parkobles med en kompatibel inReach-enhet1, kan du motta meldinger direkte på enheten og om nødvendig utløse en interaktiv SOS-alarm til Garmin ResponseSM, Garmins bemannede nødkontaktsenter, som er åpent døgnet rundt. Hvis du bruker Foretrex 901, har du også muligheten til å pare enheten med kompatible avstandsmålere for å få avstandsdata og ballistisk løsning tilbake til avstandsmåleren. Dette kan spare tid, øke nøyaktigheten og sikre at enheten din er synkronisert og gir fullstendig informasjon.

Foretrex 801 and 901 Lifestyle Photography

Forbedret navigasjon

For å navigere i terrenget er Foretrex 801 og 901 utstyrt med avanserte sensorer, inkludert et 3-akset akselerometer, et 3-akset kompass og en barometrisk høydemåler. I tillegg er begge enhetene utstyrt med integrert teknologi for mottak av multibåndssignaler, noe som betyr at de bruker flere frekvenser for å forbedre posisjonsnøyaktigheten. Enhetene er også kompatible med multi-GNSS, som tillater mottak av signaler fra mer enn en satellittkonstellasjon. Dette forbedrer ytelsen selv i tøffere miljøer der signalmottak kan være utfordrende.

Når du kobler Foretrex 801 og 901 sammen med en kompatibel smarttelefon, kan du bruke Garmin Explore-appen™ til å planlegge, navigere og gå gjennom ditt neste eventyr. Du kan til og med laste opp ruter og veipunkter til enhetene dine, selv uten Wi-Fi® eller mobildekning. Appens tilkoblede funksjoner, for eksempel smartvarsler, lar deg motta e-post, tekstmeldinger og varsler på enheten din, samt automatisk laste opp aktiviteter til Garmin Connect™ og LiveTrack2. Dette gjør at du kan holde kontakten selv når du er utenfor rekkevidde.

Foretrex 801 and 901 Lifestyle Photography

Robust og brukervennlig

Med to utskiftbare AAA-batterier (batterier må kjøpes separat) har Foretrex 801 og 901 en imponerende batterilevetid på opptil 100 timer ved sporing med intervaller på ett sekund, og opptil 1000 timer i ekspedisjonsmodus. Det betyr at du kan fokusere på oppgavene dine uten å måtte bekymre deg for batterilevetiden.

I tillegg leveres enhetene med en lettlest 2.2-tommers monokrom skjerm, som lar deg se data på skjermen selv under forskjellige lysforhold og med nattbriller. Enhetene er designet i henhold til militære standarder (MIL-STD-810), noe som gjør dem holdbare og motstandsdyktige mot varme, støt og vann. De har en vanntetthetsklassifisering i henhold til IPX7.


Pressemelding fra Garmin Norge, for mer informasjon om Garmin Foretrex, besøk Garmin


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s