25.05.2023 – Skade oppdatering. (torsdag)


Noen syntes at forrige post ble litt for privat, men som broderen sier så er det vel egentlig jeg som må kjenne på det selv.

Men nå vet jeg litt mer om hvor denne «grensen» ligger slik at jeg kan ta høyde for det okke som.

JJ

Det er nå litt over en uke siden jeg var litt uheldig i Løytesdalen.

Jeg kom hjem fra fra sykehuset med lyskestrekk forrige fredag ettermiddag og har hatt et par gode dager, og et par skikkelig dårlige dager. 

Blodutredelse og hevelser er på vei tilbake og smerten er ikke så intense som det de var. Nøkkelen ser ut til å være å bevege seg så lite som overhodet mulig, rett og slett bare å sitte/ligge å lese og ikke gjøre noen ting. Dette er jo fryktelig kjedelig, men jeg vil jo tilbake til normalen så raskt som mulig.

Jeg kan fremdeles ikke legge meg ned eller sette meg ned på en normal måte, og dette er fremdeles noe som gjør vondt, så jeg er veldig spent på om jeg kan gå på jobb på tirsdag slik som planlagt, jeg er sykemeldt til og med i morgen. Uansett så vil jeg aldri greie å kjøre over 5 mil hver vei til kontoret, delta på møter eller annet, så hvis det skal være mulig så blir det hjemmekontor og Teams møter. 

Men da kan jeg jo ikke ta moe smertestillende, og det tar jeg tre ganger i døgnet nå, ja ja, vi får ta den utfordringen på tirsdag og ikke nå.

I verste fall så må jeg gå til legen å be om en forlenget sykemelding.

Jeg har fått masse hjelp siden jeg kom hjem, av både min datter som var på besøk med mitt yngste barnebarn og vasket like godt hele leiligheten for meg mens hun var her. Av min kjære nabo som går kveldsturen med King Kenny for meg, av min bror som går morra turen med King Kenny og av min søster og svoger som handler for meg og går noen gode lange turer med King Kenny.

Uten denne hjelpen så hadde disse dagene sette helt anderledes ut, og jeg hadde hatt en hund som hadde vært underernært på tur, sur og masete.

Jeg hadde helt ærlig trodd at jeg skulle greie å gå en kort tur tur med Kenny for et par dager siden, men dengang ei.

Så hjertelig tusen takk til dere alle sammen, dette setter jeg virkelig pris på!

Denne helgen er det Monaco GP som jeg deffinitvt skal få med meg!

King Kenny & Johnny

Antall skritt sier også sitt om den uken som har gått.

Innlegg foto er Microsoft AI sitt forsøk på å bekrive hendelsen 🙂En kommentar om “25.05.2023 – Skade oppdatering. (torsdag)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s