Anbefalte leverandører og produsenter:

Ansvarsfraskrivelse:

Ingen av de som er nevnt her sponser meg eller denne bloggen, men jeg har fått tilgang til pressemeldinger og presse arkiv hos noen av dem.


Dette er varemerker og leverandører jeg kan gå god for, om ikke for alle Deres produkter, så iallfall de jeg selv har testet.

Her er mye bra, og noe av det koster også deretter. Men det er ikke sikkert at det som føles dyrt egentlig er så dyrt hvis det varer 3-4 ganger så lenge som alternativene. Jeg kjøpte en Fjellreven bukse for over ti år siden, den kostet da 1100-1200 kroner, det var dyrt, men den har vart frem til nå, over ti år tok det før det gikk hull på den. Nå får jeg den lappet og kan bruke den som «arbeidsbukse» i et par år til. Grunnen til at jeg ikke ønsker å ta den med på tur er at den er så tynnslitt at det kun er et spørsmål om tid før den får flere hull, og det er ikke noe en ønsker skjer på tur.


Virbac

Virbac er foret King Kenny har spist de site to årene, han har null flass, røyter utrolig lite og er fantastisk blank å fin i pelsen, noe de fleste faktisk kommenterer.

Han spiser mellom 150 og 220 gram per dag, dette varier litt. Noen dager er det så vidt han rører foret, andre dager så går det ned på høykant. Det eneste jeg tenker om denne large/medium utgaven er at selve pellets kunne vært bitte litt mindre i størrelse. Siden King Kenny ofte svelger de hele så hender det at han gulper de opp hele etter noen minutter 🙂

King Kenny blir lei av samme foret etter 6-18 mnd, det kommer litt an på, før var det Eukanuba og og ProPlan som gikk på rundtur, men etter at vi byttet til Virbac så har ikke det vært et «problem».

Beklager det dårlige bildet, King kenny er faktisk redd for plast poser 🙂

Anbefalte rasjoner.