Garmin tactix 7 serien


Garmin tactix 7 serien er utviklet etter militær standard (MIL-STD-810)“Drømmeklokka fra Garmin”

Garmin har nylig lansert sin nye tactix® 7 serien, dette er en serie med spesialutviklede GPS-multisportklokker for taktisk bruk, men også for tur bruk.

Men Garmins nye tactix 7 serie er også ideell for hverdagsbruk selv om den til og med har spesialfunksjoner for bruk i mørket med multi-LED-lys og er kompabilitet med nattkikkert.

Uansett om man behøver en klokke til trening, en navigasjonsklokke for friluftsliv og jakt så er tactix 7 en klokke som hjelper deg frem til målet.

Den robuste tactix 7 serien er utviklet etter militær standard (MIL-STD-810) og er vanntett i henhold til 10 ATM


Skjerm.

Klokkene i tactix-serien leveres med en svart taktisk QuickFit nylonrem og en stor 1.4 tommer skjerm med safirglass.

Safirglass anses for å være ett av de hardeste materialene som finnes, og dette er noe jeg selv har valgt å betale ekstra for på min Fenix 3 og min Fenix 5 X med det resultatet at de aldri har fått noen riper, selv ikke under rimelig tøff bruk på tur.

Nytt i tactix 7 serien er at klokkene leveres med både berøringsskjerm og et grensesnitt som styres av knapper. De tradisjonelle knappene fungerer som ved bruk av tidligere modeller, samtidig utvides brukervennligheten med at den nye responsive berøringsskjermen gir rask tilgang til ulike valg og funksjoner.

Og for dere som er særs opptatt av nattsyn, tactix 7 serien leveres også med en ny innebygd multi-LED-lampe som raskt gir tilgang til et sterkt og stabilt lys i både grønt og hvitt. Å benytte det grønne lyset for å tilpasse seg omgivelsene på nattestid kan være foretrukket, også med tanke på nattsynet.


Batteri tid.

Hele tactix 7 serien leveres med fantastisk batteritid.

Og takket være utviklingen av solcellelading kan tactix 7 modellene med solcellelading gi opptil 37 dager batteritid i smartklokkemodus.


Helse- og treningsfunksjoner

Tactix 7 serien er utviklet for å benyttes døgnet rundt og leveres med alle Garmins velkjente og avanserte helse- og treningsfunksjoner.

Dette inkluderer Pulse Ox og målinger som puls på håndleddet, respirasjon, stress, Body Battery energimåling, metabolsk alder og Sleep Score som viser avansert søvnregistrering4.

Klokkene i tactix 7 serien er også kompatible med andre Garmin enheter som inReach Mini 25 og hundesporings enheter som Alpha 10.

Ved hjelp av Garmins avanserte trenings teknologi kan tactix 7 hjelpe deg med å nå dine treningsmål.

I tillegg til at klokken er preprogrammert med dedikerte aktivitetsprofiler for alt fra jakt til klatring, styrketrening og mer har tactix 7 serien verktøy som kan hjelpe deg med å løfte prestasjonene til et nytt nivå.

Disse verktøyene måler prestasjonsnivå og gir videre råd for restitusjonstid med faktorer som baseres på treningsintensitet, stress, daglig aktivitet og søvn for å fortelle hvor mange timer som behøves til man er klar for neste tøffe trening.

Daglige forslag på treningsøkter baseres på treningshistorikk og døgnkontinuerlige målinger, og gir videre forslag på treningsmengde, status og generelt kondisjonsnivå.

Med støtte for multibånd GNSS kan man benytte flere satellittfrekvenser, for bedre posisjonering i krevende terreng.

Samtlige tactix 7 klokker er preprogrammerte med topokart, i tillegg er det mulig å laste ned flere ulike internasjonale kart gratis.

Hentet fra Garmin Nordic Norway AS

Klokkene er også pre-programmerte med Public Land Boundaries kart, SkiView kart og mer enn 42 000 internasjonale golfbane kart.


Sponsor QR 🎣🐾⛺️🙏🏼

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s