Hvordan ser du Formel 1?


Ser du F1 på TV, app eller via en annen løsning?


Innlegg foto fra: Sauber Motorsport AG


Det hadde vært moro å høre hvordan andre ser Formel 1, jeg for min del har fått Atle Gulbrandsen med venner så langt opp i halsen at jeg er villig til å gjøre mye for å slippe unna dem, og det har jeg greid veldig bra de siste årene.

Jeg bruker Formula1.com sin egen Formel 1 TV app, F1TV har supre sendinger med både sine egne og Sky Sport sine kommentatorer, jeg kan virkelig anbefale dere å prøve en måned med F1TV for å se å høre hvordan ting egentlig skal gjøres 🙂

Sky har som regel verdens beste kommentatorer i mine øyne, men noen ganger så har de en sånn crush på Lewis Hamilton at det nesten blir kvalmt, dette skjer ikke ofte, men når det skjer så er det bare å bytte til F1 sine egne kommentatorer i selve appen.

Skjermbilde fra F1TV

På denne appen så kan dere selfølgelig caste til TV`n eller annet slik som det meste i dag, F1TV sender også F2 og F3, så her er det mulig å følge med Dennis Huger som kommer til å vise muskler denne sesongen 🙂

F1TV har også et arkiv med utallige gamle løp, egenproduserte dokumentarer med mer.


Alle kommentarer på dette innlegget vil leses med stor iver, det hadde vært moro å høre hvilke muligheter som finnes der ute per i dag.

De siste årene jeg hadde Viasat så kunne vi skifte til svenske kommentatorer, det var helt topp, men den muligheten ble fjernet i 2017/18 om jeg husker rett, og da bar det rett ut i uføret igjen for min del. Norske kommentatorer hadde den gang da hverken vilje eller evne til å forbedre seg ved å lære av andre.


Lykke til med din favoritt i F1 2023 sesongen, om det er fører eller team!

PS: Hvilket design likte dere best, jeg så at Mercedes vant en avstemning angående best 2023 design, men jeg for min del holder en knapp på Alfa Romeo sitt design:-)

Ha en flott F1 2023 sesong alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s